Over Ook van Wosterhout

Achtergrond

Oosterhout kent een gesloten cultuur van ons-kent-ons waar menig ‘buitenstaander’ zich op verkijkt en uiteindelijk in een Oosterhouter toch de beste vriend kan vinden. Dat inkijkje en vriendschap is één van de basisbeginselen van Ook van Wosterhout. Op een gezonde manier met elkaar in discussie over thema’s die ons allen aangaan, zonder daarbij onderscheid te maken tussen ‘Oosterhouters’ en ‘buitenstaanders’.

Ook van Wosterhout kijkt op een eigen manier naar nieuws en ontwikkelingen. Onze bloggers en redacteuren hebben een frisse kijk op de wereld en delen die kijk graag met iedereen die het maar wil lezen. Schrijven om een nette dialoog aan te gaan, waarbij schrijvers en lezers met elkaar een pittig debat kunnen voeren.

Onze bloggers en redacteuren hebben verschillende interesses. De één verrast met prachtige foto’s, de ander schrijft een longread, liefhebbers van creatieve uitingen zijn hier ook thuis. Op Ook van Wosterhout kan onder eigen naam of onder pseudoniem geschreven worden. Geïnteresseerden om mee te bloggen kunnen zich aanmelden bij de redactie.

Naamgeving

De voormalige Mikro Elektro op de Markt in Oosterhout heeft al heel wat bewoners gehad. Ooit was het bewoond en al snel weer verlaten door de Wok van Oosterhout. Een groot ergernis van menig voorbijganger, tot carnaval 2009. Grote hilariteit alom; Een feestganger had de letters door elkaar gehusseld, waardoor Ook van Wosterhout op de gevel prijkte. Alsof het wilde zeggen: “Ik hoor er ook bij!”. Later dat jaar bleek dit de geknipte naam voor deze website.

Huisregels en cookies

Ook van Wosterhout gebruikt cookies om de website nog beter te maken. Daarnaast zijn er plugins van andere sociale netwerken op onze website actief. We vertellen hierover in ons privacystatement. Om een open en prettige discussie te houden hanteren we huisregels. Neem hier kennis van de huisregels en het privacystatement.

Contact

E-mail:          redactie@ookvanwosterhout.nl
Whatsapp:    06 3888 4375
Twitter:         @OokvWosterhout
Facebook:     www.facebook.com/OokvanWosterhout
Telefoon:      Verzoek voor telefonisch contact kunt u aan ons richten via e-mail of whatsapp

Een gedachte over “Over Ook van Wosterhout

 • 5 november 2015 om 23:13
  Permalink

  hallo

  kan ik via deze email mischien wat meer te weten te komen over de markt op 12 dec in oosterhout

  zoals:

  de tijden van de markt
  en het kraamgeld?

  mvg priscilla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *