[NIEUWS] Frank Boeijen zondag op Parkfeest

Het Parkfeest wordt stukje bij beetje verder ingevuld met artiesten. De vrijdag en zaterdag staan inmiddels op de website en nu lijkt ook de zondag bekend te worden. Op internet gaan verhalen over Nick & Simon, maar die lijken nog nergens online in de agenda’s te staan. De Jan van Brusselband kwam al, en nu weten we ook dat ze om 15.00 uur optreden. Wie ook op zondag komt is Frank Boeijen. De zanger achter de hits Kronenburg Park en Zwart-Wit komt op zondag naar Oosterhout. Gezien zijn staat van dienst is het mogelijk dat hij de afsluitende act op de zondagavond is.

De zondag is overigens gratis toegankelijk. Als je kaartjes gaat kopen voor de andere dag, kom dan laat en stilletjes, dat vinden de omwonenden ook fijn volgens de organisatie. De kans bestaat dan wel dat je geen kans meer maakt op kaartjes…

3 gedachten over “[NIEUWS] Frank Boeijen zondag op Parkfeest

 • 26 maart 2011 om 10:23
  Permalink

  “De kans bestaat dan wel dat je geen kans meer maakt op kaartjes…”

  Welnee! Vorig jaar stond ik er om half elf en er waren nog meer dan voldoende kaartjes. Ook de vrouw van degene met wie ik was, heeft om half vier nog kaartjes voor beide dagen kunnen kopen.

  @Wosterhouter
  Dat feestje bij de voorverkoop zal er gewoon blijven. Alleen heeft men het tijdstip van de verkoop naar 13.00 uur verplaatst en hoopt dat daardoor de rijen iets later zullen worden gecreëerd.

 • 12 maart 2011 om 20:07
  Permalink

  Als echte Wosterhouter irriteerd het me een beetje dat de organisatie zo commercieel gaat en het Oosterhoutse volk de lol van een voorverkoop ook al niet meer gunt. Niets is mooier dan een voorverkoop wat al een feestje op zich is!

 • 12 maart 2011 om 15:55
  Permalink

  Zeg me…..dat het…niet zo is!

  Na deze muzikale onderbreking; Line-up begint steeds meer vorm te krijgen. Ben erg benieuwd wie er nog meer op de zondag komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *