Parkfeest: videoverslag vrijdagavond


Bron beelden: Kaj Moerenhout

Vrijdagavond 24 april begon het Parkfeest editie 2013. De avond werd ingeluid door de winnaar van The Voice of Holland: Ben Saunders. Ben kreeg het oosterhoutse publiek mee met zijn hit bij de auditie, het nummer Use Somebody. Kraanje Pappie zette vanaf podium 2 het park op stelten, waar het gedurende het optreden echt helemaal los ging.

De hele avond was er ook een Silent Disco in de tent op de heuvel, met Mell Tiera, The Flexican, FeestDJRuud en Vato Gonzalez, een aparte belevenis die de meeste bezoekers wel konden waarderen. De Deense band Asteroids Galaxy Tour, bekend van de Heineken reclame, liet het park meedeinen op hun melodieuze elektropop.

Handsome Poets speelde vanaf podium twee het publiek helemaal warm. De regen was weliswaar afwezig, het was wel fris, dus regelmatig werd het publiek uitgedaagd om goed te springen. De mannen van The Baseballs besloten de avond op podium 1 met een geoliede show. In een razend tempo kwamen alle hits voorbij en stond het publiek te swingen. Mooi detail: de heren waren op bezoek geweest bij Twins en hadden een shirtje gescoord. Er volgt ook nog een verslag van de zaterdagavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *