Nieuws: Kind gewond na val uit boom Vrachelen

© OokvanWosterhout
© OokvanWosterhout

 

Donderdagavond kreeg de politie de melding binnen van een val van een kind uit een boom in de wijk Vrachelen 1. Het kind was na het beklimmen van een boom op de binnenplaats van basisschool de Pionier naar beneden gevallen. Kinderen die aanwezig waren belde direct 112 waardoor de hulpdiensten snel paraat konden zijn.

Gezien het plein een omringd is door hekken moest de politie met enig geweld zorgen voor toegang tot het plein. De ambulance was dan ook snel te plaatsen en kon door de hulp van politie het kind snel ter hulp te komen.

Over de huidige toestand van het kind is (nog) niets bekend, de hoogte van val is rond de twee meter. De ambulancepersoneel zorgde voor een stabiele ligging waarna het kind naar het ziekenhuis in Breda werd vervoerd.

 

© OokvanWosterhout
© OokvanWosterhout
© OokvanWosterhout
© OokvanWosterhout

 

2 gedachten over “Nieuws: Kind gewond na val uit boom Vrachelen

 • 19 juli 2013 om 14:16
  Permalink

  Beste René Reimer,

  Wekelijks publiceren wij opiniestukken, echter hebben bezoekers ons ook aangegeven in 112-meldingen geïnteresseerd te zijn. Wij vinden dat bij ons concept passen, dus hebben wij 112-meldingen als aanvulling gedaan. Uiteraard kun je ook wekelijks alle andere items die wij publiceren blijven verwachten.

 • 18 juli 2013 om 23:32
  Permalink

  [
  OokvanWosterhout.nl is een website waar een aantal jonge bloggers, rond de 20 tot 30 jaar, afkomstig en levend in het Oosterhoutse hun mening geven, en onderling en met jan en alleman discussiëren over plannen van de gemeente(raad) en B&W, (kleine) ergernissen, ideeën en maatschappelijke thema’s die op landelijk of internationaal niveau spelen en de eventuele gevolgen daarvan op de Oosterhoutse samenleving.]
  Van daar naar een sensatiebulletin. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *