Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van juni 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand juni. Zo kwam er een oproep aan God voor een veilig Oosterhout en werd Oosterhout vergeleken met New York. Volgende maand komt er dan ook weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in juli tweets gezien die jij in dit overzicht vindt thuis horen? Meld ze ons! Stuur de tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl .

Sluiting kerken
Dat de sluiting voor kerken er aan zou kunnen komen hing al een tijdje in de lucht. Raadslid Willem-Jan van der Zanden van Groenlinks bevestigde het gerucht dan ook na een bezoek aan een informatieavond. Sommige Twitteraars dachten dat er meer gevolgen waren, wat niet het geval was…

Brand ELD zorgt verbroedering in familiestad
Over de brand bij ELD is al veel gezegd, het was op Twitter dan ook een “hot” issue. Sommige Twitteraars zagen de brand dan ook als een ideaal moment om te BBQ’en. Andere zagen de rook van de brand als middel voor de bekendheid en verbroedering van de familiestad.

Verbinding in Slotjes
Dat de gemeente inzet op verbinding tussen mensen kwam naar voren uit een tweet van wijkagent Kapitein. Hij  liet in zijn tweet de positieve kant van Slotjes zien en roemde het opgeknapte tunneltje bij het Frencken.

Oosterhout voelt als grote stad met problemen #Godhelpus
Dat Oosterhout de laatste tijd opvallend vaak negatief in het nieuws komt valt meer mensen op. Afgelopen maand was het echter weer raak, er was een verdacht pakketje nabij de Heuvel. Sommige Oosterhouters zagen de stad al als het New York door de hoeveelheid sirenes in de stad. Opvallend was hierbij de oproep aan god van Twitteraar Robin, hij verzocht om de hulp van God omdat er al veel problemen waren.

https://twitter.com/RobinBeenaerts/status/349809521411100673

Erkenning voor Fever, eindelijk een orakel!
Fever is al een tijdje een bekend Twitterfenomeen door de hoeveelheid scherpe en gewaagde Tweets. Zo ook de tweet over het gedrag op Facebook leide tot discussie. Twitteraar Cas noemde hierop op Fever  “het Orakel van Oosterhout”.

Gerard Oomen wordt Onafhankelijke Voorzitter
Dat Gerard Oomen al een tijdje een Onafhankelijk Fractie had in de raad was bekend. Onlangs was hij echter een onafhankelijke vice-voorzitter in de raad. Zijn nieuwe onafhankelijke functie leidde tot een paar complimenten richting hem.

https://twitter.com/RaadOosterhout/status/345245241005178880

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *