Nieuws: Kaais Zomercarnaval op 1 september

Poster KZC 2013

De zomer gaat al langzaam richting het einde, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor een zomers feestje. Dit jaar is het Kaais Zomercarnaval weer terug met een parade en veel gezelligheid. Klik op de poster voor en grotere versie. Meer info op www.kaaiszomercarnaval.nl

Programma ‘Kaais Zomercarnaval’

Bijna is het zover, dan barst het voor Oosterhout jonge evenement ‘Kaais Zomercarnaval’ weer los.
Na een jaar overgeslagen te hebben vindt nu de 4e editie plaats op a.s. zondag 1 september.

Op 1 september staat de Brabantse plaats Oosterhout geheel in het teken van het Caribische Carnaval. Met als hoogtepunt de Parade.

Op de Heuvel beginnen de activiteiten om 12.00 uur met een Tropische Culturele markt (Heuvel-Slotlaan), kinderattracties en DJ Cliff. Om 13.00 uur volgt optredens door Sambaband en aansluitend een Brassband.
Om 13.30 uur arriveert de Queen, om vervolgens 13.45 uur het lint door te knippen. Dan zal vanaf de Heuvel de Reclame optocht starten met direct daarna de Parade met zijn pracht en praal.

Daarnaast vinden diverse optredens plaats op de Heuvel door o.a. Sambabands, Brassbands, DJ Cliff en Rompe Cabeza Salsaband. Braziliaanse danseressen zullen niet ontbreken en Gastvrouw Nathalie Choenni zal samen met de presentatoren Gerard Oomen en Jeroen Vorspaget, het een en ander in goede banen leiden.

De Parade vindt plaats over de traditionele Carnavalsroute: Heuvel, Arendstraat, Keiweg, Schapendries, Kloosterstraat, Zandheuvel, Sint Vincentiusstraat, Leijsenhoek, Markt, Kerkstraat, Arendstraat en de Heuvel. Zowel de start en Finish is op de Heuvel.

Het evenement wordt op de Heuvel om 20.30 uur afgesloten na een spectaculair optreden.

Op de Markt zullen tussen 14.00-18.00 uur optredens zijn door Sambabands en Brassbands.
Om 20.30 uur start de After Party in Salerno Bar aan de Leijsenhoek, met voorafgaand optreden door Brassband, vanaf de Heuvel naar de Leijsenhoek.

Het evenement is gratis toegankelijk. Radio ROZO neemt ter plaatse de activiteiten op en wordt live via internet wereldwijd uitgezonden.
Er is weer een loterij met grote prijzen, zoals 2 fietsen en 2 reischeques. Loten zijn te koop voor € 1,- bij de organisatie. En ook u kan vriend worden van het Kaais Zomercarnaval bij infostand op de Heuvel. Voor € 10,00 ontvangt u een gadget en 2 consumptiebonnen.

Rest ons nu nog het volgende:
Vrijwilligers(-sters) kunnen zich nog steeds ook melden via info@kaaiszomercarnaval.nl
Graag tot ziens op a.s. zondag 1 september in Brabantse Oosterhout, www.kaaiszomercarnaval.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *