Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van juli 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand juli. Volgende maand komt er dan ook weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in augustus tweets gezien die jij in dit overzicht vindt thuis horen? Meld ze ons! Stuur de tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Oosterhoud en Oosterhout – een wereld van verschil
Soms kom je een tweet tegen waarvan je denkt: “dit is brekend!”. Op twitter stuitte we op zo’n bericht uit juni wat een vermelding waard was. Uit de tweet bleek dat Nederland Oosterhoud en Oosterhout had, de vondst was nieuw voor ons.
https://twitter.com/Mokrocaan/status/342379623130202113

SP Oosterhout boekt succes na acht jaar
De SP in Oosterhout was erg content met het gelijk krijgen op Slotjes midden. Na acht jaar is immers besloten dat de wijk gerenoveerd wordt.  Dat de partij hier trots op was bleek uit de tweet van de fractievoorzitter.

Oosterhout innovatieve stad
Dat mensen innovatief zijn in Oosterhout is bekend, eerder kwam uit een tweet van Ronnie  Retro naar voren dat mensen gratis douchen op de markt. Ook Frank bracht dit via een tweet zijn slimmigheid goed onder woorden: hij zat al twee weken met de restjes bami, opslaan leek de oplossing.
https://twitter.com/feveroosterhout/status/358989353541840896

Oosterhouters: doe wat aan je verzorging en kleding!
Dat Oosterhouters af en toe opvallen qua verzorging en kleding bleek uit een tweet van 10 juli.  Mocht u zich aangesproken voelen, u kunt er aan werken!

https://twitter.com/unicornsthabomb/status/354912301675053056

Vislucht op markt zorgt voor vraagtekens
Op de markt hangt al een tijdje een vies luchtje op zaterdag. Volgens de eigenaar van de Fever ligt de schuld van deze onsmakelijke aroma’s bij visboer. JP kwam met een andere suggestie, het zouden wel eens de serveersters geweest kunnen zijn. Wat de daadwerkelijke reden is kunt is zaterdag zelf ruiken op de markt!

Wijkagent op Twitter introduceert jargon voor Oosterhoutse stappers
Af en toe komen er termen voorbij die je niet eerder hebt gehoord. Ook de term “KLM gebied” van wijkagent Kapitein is een goed voorbeeld van een nieuwe term voor Oosterhout. Met het KLM gebied wordt de Klappeijstraat, Leijsenhoek en Markt bedoeld waar de politie tijdens uitgaansavonden toezicht houdt. De vraag is echter of de term KLM in Oosterhout meer gebruikt gaat worden.

Een gedachte over “Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van juli 2013

  • 6 augustus 2013 om 17:13
    Permalink

    De term ‘KLM gebied’ is al net zo oud als Storp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *