Nieuws: Tesla Superchargers komen naar Oosterhout [video]

Een kijkje bij de parkeerplaats van het AC restaurant liet ons zien dat er acht superchargers in aanbouw zijn voor de  Amerikaanse elektrische auto’s van Tesla. De 8 Superchargers van Tesla liggen nabij de McDonalds en het AC restaurant en zijn goed bereikbaar vanaf de A27. Wanneer de superchargers klaar voor gebruik zijn is nog niet bekend, de koppeling met het net door Enexis is nog niet rond.

Update 13.36
Op Twitter wordt melding gemaakt dat de laadpalen inmiddels werken, er kan in een uur flink wat kilometers bij geladen worden.

Tweetables

– Tesla zet 8 Superchargers neer bij de A27 in Oosterhout.  Tweet dit
– Binnenkort kun je in Oosterhout Tesla’s in een halfuur opladen met een actieradius van 320 km. Tweet dit

Benieuwd wat er in Oosterhout speelt? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze Twitter en Facebook. Heb je iets te melden of heb je een leuk verhaal? Mail ons op redactie@ookvanwosterhout.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *