Video: Tweede talkshow ‘Op z’n Wosterhouts’ vanuit brandweerkazerne

Na de eerste aflevering in augustus 2013 is ‘Op z’n Wosterhouts’ terug. De decemberaflevering van de talkshow van Oosterhout is opgenomen in de Brandweerkazerne. In deze aflevering ontvangen Jeffrey Broeders (presentator) en Rens (sidekick) drie Oosterhoutse gasten.

Veelzijdige gasten

Cees Smits is namens de Brandweer te gast om te spreken over de taken van de Brandweer en brandveilig leven, een nieuwe campagne om mensen beter bewust te maken dat brandveilig leven noodzakelijk is. In 2014 wordt de Nieuwjaarsrevue opgevoerd en Jan Trapman geeft een inkijkje in het werk rondom de Nieuwjaarsrevue. Daarnaast heeft hij ook een scoop over wat we in de komende editie kunnen verwachten. Britt Willemsen wint met haar Villa BBB prijzen en awards. Alle reden om de jonge onderneemster eens te vragen langs te komen. Wat het geheim van het succes is? Dat is te zien in ‘Op z’n Wosterhouts’.

Verder in de show

We vroegen de Oosterhouter op straat wie de beste wensen verdient en of zij nog goede voornemens hebben. Bekende en minder bekende oosterhouters komen voorbij en geven verrassende antwoorden. Voor wie nog niet weet wat er allemaal te doen is in de kerstvakantie is Susanne Ligthart van de VVV Oosterhout op de brandweerwagen geklommen. Zij heeft drie leuke tips meegebracht en deelt deze met de kijker.

Wat vindt u van de talkshow? Laat het ons weten via twitter @ookvwosterhout of een reactie onder dit artikel.

4 gedachten over “Video: Tweede talkshow ‘Op z’n Wosterhouts’ vanuit brandweerkazerne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *