Video: Talkshow ‘Op z’n Wosterhouts’ januari 2014

Met ‘Op z’n Wosterhouts’ begint het nieuwe jaar goed
In 2014 is ‘Op z’n Wosterhouts’ onverminderd de talkshow van Oosterhout. De eerste  aflevering van 2014 is opgenomen in de Brandweerkazerne van Oosterhout. In deze aflevering ontvangen  Jeffrey Broeders (presentator) en Rens (sidekick) drie Oosterhoutse gasten.

Dit zijn onze gasten
Met Lisanne Breeschoten praten we over bowlen, wat buiten een uitstekend bedrijfsuitje vooral ook een interessante sport is. Met meerdere grote toernooien op haar naam is Lisanne de uitgelezen persoon om de rest van Oosterhout eens bij te praten. Een rijzende ster in de Nederlandstalige muziek met een grote schare fans, Matthijs Koning heeft het allemaal. Aan tafel geeft hij onder andere antwoord op de vraag  of 2014 opnieuw zo’n hectisch jaar zal worden. Met Charlotte Louwers spreken we over hoe Theater De Bussel komend seizoen ‘buiten de deur gaat’.  Een verhuizing in het vooruitzicht geeft V.V. Oosterhout bij voorbaat al een bewogen 2014. Wat ze ervan verwachten en wat de stand van zaken nu is bespreken we met Clemens Piena in ‘Op z’n Wosterhouts’.

Verder in de show
Nu 2014 bijna een maand onderweg is vroegen we de Oosterhouter op straat waar zij naar uitkijken in 2014 en of zij wel eens culturele activiteiten ondernemen. De mensen bleken openhartig en gaven leuke antwoorden. Voor goede uittips is Susanne Ligthart van de VVV Oosterhout de aangewezen persoon. We vroegen haar naar drie leuke tips voor de maand februari.

3 gedachten over “Video: Talkshow ‘Op z’n Wosterhouts’ januari 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *