Liveblog: Repaircafé Oosterhout (3)

Vandaag bloggen we live vanaf het Repaircafé Oosterhout vanuit De Bunthoef.

12.25: Opening door Jan Peters
Jan Peters spreekt zijn waardering uit voor het initiatief van het Repair Café.

Zuinig zijn op onze spullen, op het milieu, elkaar ontmoeten, het zijn de kernpunten die Jan Peters in zijn toespraak noemt. Hij uit een compliment voor de initiatiefnemers en een felicitatie waard voor Oosterhout. Jan Peters snijdt de taart aan. Onder gezellige muziek wordt de opening gevierd.

12:19: Openingswoord door Willy
Willy heeft de microfoon gepakt en spreekt ons toe. We worden bedankt voor alle aanwezigheidZo te zien staat er voor iedereen taart klaar voor. Wethouder Jan Peters krijgt nu het woord. Er is een goede sfeer en mensen zijn enthousiast. Onder andere is een pedicure aanwezig die mensen op locatie helpt.

Volg ons op Twitter: @ookvwosterhout of bekijk de Wijkblog van Oosterheide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *