Nieuws: Jongerendebat op 10 maart

logo-klein-JONGOp 19 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Als er één moment is om mee te bepalen wat er de komende jaren in Oosterhout gaat gebeuren, dan is het dus nu. Dees Melsen (VVD) en Ruben Jacobs (CDA) organiseren op 10 maart een jongerendebat om te proeven wat er leeft onder jongeren en deze boodschap mee te geven aan alle politieke partijen in Oosterhout. Dit jaar wordt samengewerkt met het programma JONG van de gemeente Oosterhout.

Elke partij heeft zijn jongst verkiesbare kandidaat beschikbaar gesteld. Vooraf worden op scholen gastlessen gegeven om ideeën en onderwerpen voor het debat op te halen. Heb jij een mening en wil je die graag kwijt aan politiek Oosterhout? Kom dan op 10 maart vanaf 19.30 uur naar Cafe De Malle Dieven in de Klappeijstraat. Kan je dan niet? Reageer hieronder en wij zorgen ervoor dat deze reacties bij Ruben en Dees terecht komen, zodat ze in het debat meegenomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *