Nieuws: Programmering zaterdagavond Parkfeest

logo-parkfeest2014Nog tijdens carnaval kwam het Parkfeest naar buiten met het programma voor de zaterdagavond 14 juni 2014. Zoals al eerder door de organisatie aangegeven staat het Parkfeest dit jaar in de steigers, dat het vervolgens geen mager programma hoeft te worden bewijst de line-up van de zaterdagavond. Om de kosten hoef je het ook niet te laten, € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de poort.

Ziggy Smack opener

Wie de Top 100 Live in Made weleens bezocht heeft kent Ziggy Smack. Een band die geheel uit de omgeving komt en tot de allerbeste coverbands van Nederland behoord. Het repertoire gaat breed, van Robbie Williams tot Led Zeppelin. Liefhebbers van goede live-muziek zitten op de eerste rang met Ziggy Smack.

Rondje Doe Maar: back to the 80’s

Rondje Doe Maar doet de nummers van Doe Maar eer aan. Herkenbare sound en teksten zorgen voor een flashback naar de tijd dat neonkleuren en schoudervullingen nog trendy waren. Meezingen gegarandeerd en een feestje ook.

Killer Queen will rock you

Killer Queen is een engelse tribute band, die recent nog is uitgeroepen tot de beste tributeband ter wereld. Geen kleintje om de zaterdagavond af te sluiten dus. Bereid je vast voor met klassiekers van Queen, want ze komen allemaal voorbij.

Voorverkoop

De voorverkoop zal plaatsvinden bij Poko Malan Yati aan de Heuvel. Kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de poort. De voorverkoop vindt plaats op 13 april 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *