Nieuws: SP achterban stemt in met coalitieakkoord

SP Logo

Een tweet was genoeg om te horen dat de kritische SP achterban akkoord is gegaan met het coalitieakkoord. Vooraf was ernstige twijfel onder leden van diverse politieke partijen. Zo werd de haalbaarheid van een akkoord minimaal ingeschat en was er felle kritiek vanuit onder andere GroenLinks. Dat de SP achterban zelf akkoord gaat met het coalitieprogramma schetst een beeld dat de SP voor haar partij belangrijke punten eruit heeft weten te halen, of dat zo is wordt binnenkort bekend.

CDA en Gemeentebelangen stemden eerder ook al in, maar gaven hier weinig ruchtbaarheid aan. Wanneer ook de VVD instemt, zal dat uiteraard hier te lezen zijn.

Een gedachte over “Nieuws: SP achterban stemt in met coalitieakkoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *