Nieuws: Oosterheide krijgt internetcafé in wijkcentrum de Bunthoef

Internetcafé in de Bunthoef © Wijkblog Oosterheide
Internetcafé in de Bunthoef – © Wijkblog Oosterheide

Vanaf aanstaande dinsdag zal er een internetcafé zijn in Wijkcentrum de Bunthoef. Dit internetcafé is elke dinsdag van 13:30 tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Vanuit het netwerk Oosterheide zullen deze computers samen met de Bunthoef worden beheerd. Netwerk Oosterheide is tot deze samenwerking gekomen dankzij het Niba die deze computerapparatuur gratis geschonken heeft aan de Bunthoef.

Het Internetcafé is voor iedereen gratis toegankelijk en is vooral interessant voor mensen die thuis geen Internet hebben. Voor wie het nodig heeft is er deskundige ondersteuning beschikbaar. Meer informatie over cursusmogelijkheden en Niba vindt je hier.

Wat: Internetcafé voor iedereen
Waar: Wijkcentrum De Bunthoef
Wanneer: Elke dinsdag van 13:30 – 16:00 uur.
Kosten: Gratis.

Oosterhout kent vele initiatieven, evenementen en bijzonderheden. Heeft u iets te delen? Meld het ons via redactie@ookvanwosterhout.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *