VIDEO: Vincent van Leth neemt bezoeker Parkfeest te grazen

Vincent laat sigaret verdwijnen

We leren ondertussen bijna alle trucs van Vincent van Leth, vandaag zit hij voor de derde keer in onze videoreeks van het Parkfeest. Dit keer nam hij een bezoeker van het Parkfeest, die zeer gefascineerd naar hem stond te kijken, te grazen. Even later was hij alweer gefascineerd over het feit dat de gloeiende sigaret geen gat in zijn vest had veroorzaakt. Maar dat was natuurlijk lang niet alles wat Vincent aan ons toonde, en daarom (je raad het misschien al) binnenkort nogmaals een video met hem waarin hij voor ons een leuke wiskundige puzzel maakt.

Dit is een onderdeel uit een reeks video’s die we van het Parkfeest hebben gemaakt.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *