[Nieuws] Bekende Oosterhouter Jeroen Oomen overleden

Jeroen Oomen
Jeroen Oomen (1957) is op 10 juli 2014 overleden. Zijn overlijden is een verlies voor Oosterhout. Hij was een man die van vele markten thuis was. Van rijschoolhouder tot collectioneur voor het speelgoed en carnavalsmuseum, maar ook ‘Het genootschap der volledigen’ en de ORTS.
Met een hart voor Oosterhout zette hij zich belangeloos in, vaak vergezeld door zijn hondje Flip. Het vermogen om zaken te regelen was een goede eigenschap van Jeroen, waarmee hij diverse mijlpalen wist te realiseren. Vooral de uitgebreide collectie van het speelgoed en carnavalsmuseum mag tot deze mijlpalen gerekend worden.
Een laatste groet van onze redactie aan Jeroen Oomen, een grootse man met een goed hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *