[NIEUWS] Jeroen Oomen krijgt indrukwekkende laatste groet

© Ook van Wosterhout
© Ook van Wosterhout

Stadstuin De Schelp was tot het randje gevuld met mensen die Jeroen Oomen een laatste groet wilden komen brengen. In een ceremonie, geleid door Anton Kamps, kregen de aanwezigen een inkijk in het leven van Jeroen Oomen. Dat de lach centraal stond in het leven van Jeroen was duidelijk, maar de onderliggende traan was voor velen onbekend.

Met toespraken van bekenden en familie, muziek van Kruispunt en een hapje en drankje kreeg het afscheid van Jeroen Oomen een bijzondere toon. Klassieke muziek werd afgewisseld en met blaasmuziek en toespraken die recht uit het hart kwamen.

Met ‘De Seterse Hei’ in mineur is de kist uit de Stadstuin gedragen. Boy Neomagus beschreef het verlies van Jeroen Oomen in elf redenen en eindigde met ‘nooit meer Jeroen Oomen’. Het werd stil in de stadstuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *