[NIEUWS] Ook van Wosterhout bestaat vijf jaar

logo_ovw_2014

De start

In 2009 zat een groep oosterhoutse jongeren op een terras op de Markt, met het idee om de visie van jongeren op Oosterhout in een website te vatten. De naam was al snel duidelijk, het werd Ook van Wosterhout, wat op het pand van een voormalig wokrestaurant stond.

Verrassend veelzijdig

Ook van Wosterhout bestaat nu vijf jaar. Zestien totaal verschillende mensen, die samen op één website allerhande thema’s behandelen. Het dagelijkse aanbod bestaat uit nieuws, opinie, fotoreportages, video en allerlei artikelen. In ‘Satire’ worden Oosterhoutse situaties op de hak genomen, in ‘Tweets van Oosterhout’ wordt teruggeblikt op de actualiteit van de voorgaande maand.

Blijven ontwikkelen

Ook van Wosterhout is voor Oosterhouters en door Oosterhouters. De afgelopen jaren heeft de website een breder aanbod gekregen. Bijvoorbeeld de toevoeging van een tekenaar, de gedichten van Keetje en de video’s van echt Oosterhoutse evenementen. Ook in de komende periode zullen nieuwe onderdelen aan de website toegevoegd worden. De focus blijft liggen op echte Oosterhoutse onderwerpen, omdat onze bezoekers deze artikelen erg waarderen. We zoeken daarom nog nieuwe bloggers die niet bang zijn hun mening te geven over diverse onderwerpen. Kandidaten kunnen zich hiervoor aanmelden via redactie@ookvanwosterhout.nl.

Nieuwe uitstraling

Vanaf vandaag heeft Ook van Wosterhout een nieuwe uitstraling. In de  nieuwe frisse huisstijl heeft het vertrouwde schild een nieuw jasje gekregen. De kleuren oranje en wit staan centraal en zullen de komende tijd zeker zichtbaar worden in het straatbeeld. De website heeft echter de primeur en zal vanaf vandaag onze nieuwe huisstijl dragen. Ook van Wosterhout is ook in een nieuwe jas: voor Oosterhouters, door Oosterhouters.

4 gedachten over “[NIEUWS] Ook van Wosterhout bestaat vijf jaar

 • 30 juli 2014 om 13:33
  Permalink

  Van harte met jullie jubileum! Op naar de volgende vijf #keepupthegoodwork

 • 30 juli 2014 om 13:32
  Permalink

  Proficiat! Leuk. Alle mensen die zich betrokken voelen bij Oosterhout zijn goed bezig immers.

 • 28 juli 2014 om 22:00
  Permalink

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum! Ga vooral door want ik ben zo ontzettend benieuwd hoe dit zich de komende jaren verder ontwikkelt….

 • 22 juli 2014 om 18:02
  Permalink

  Die kaneelstok had wel achterwege kunnen blijven wat mij betreft.
  Verder, van harte gefeliciteerd met jullie houten jubileum!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *