[VIDEO] Zondagmiddag op de kermis (afl. 1)

Kermis Zondagmiddag botsauto's

Sinds vrijdagavond is de kermis weer losgebarsten in Oosterhout. Ondanks het kwakkelende weer van de laatste dagen hebben al veel mensen een bezoekje aan de kermis gebracht, al zijn populaire attracties als de Discovery en Inversion XXL dit jaar niet aanwezig. Ook op de zondagmiddag was het druk met zowel jonge als oude bezoekers. Rens liep van de Heuvel naar het Slotjesveld en vroeg de kermisgangers naar hun mening. Kijk hieronder naar onze eerste aflevering.

Er volgen nog drie afleveringen van de Oosterhoutse kermis, abonneer hier op ons kanaal om die niet te missen.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *