[NIEUWS] Hoevestraat richting Dorst gaat op de schop

Hoevestraat. ©Kees Wittenbols
Hoevestraat. ©Kees Wittenbols

Oosterhout bouwt verder aan haar stad, dit keer is de Hoevestraat richting Dorst aan de beurt. Vanaf maandag, 15 september, worden aan de Hoevestraat werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. De huidige toplaag van het asfalt wordt hier vervangen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met aanstaande vrijdag, 19 september.

Fasen
De werkzaamheden op de straat richting Dorst worden uitgevoerd in twee verschillende fasen:
– Fase 1 Vanaf Ketenbaan tot (hart) inrit naar de Hannebroeck
(Hoevestraat 12)
– Fase 2 Vanaf (hart) inrit Hannebroeck (Hoevestraat 12) tot viaduct Seters

Bereikbaarheid en omleiding
Tijdens de werkzaamheden in fase 1 zijn enkele aangrenzende woningen en bedrijven tijdelijk niet bereikbaar voor verkeer. Dat geldt voor Hoevestraat 15, 17 en 20. Verkeer wordt dan ook omgeleid via de Ketenbaan, de Vijf Eikenweg en de Beneluxweg. Hierbij wordt gepoogd om de overlast verder zoveel mogelijk te beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *