[NIEUWS] Kaais Zomercarnaval op 7 september 2014

© Harry van Aperloo Fotografie
© Harry van Aperloo Fotografie

Voor de vijfde keer organiseert Stg. De Gangmaokers het Kaais Zomercarnaval. Op de eerste zondag van september kunnen bezoekers zich onder laten dompelen in caribische sferen. Op de Heuvel zal een tropische markt plaatsvinden, begeleid door de muziek van DJ Cliff. Voor de kinderen zijn er zowel gratis als betaalde activiteiten.

Parade

De parade, kleurrijk en exotisch, wordt dit jaar gevormd door 38 groepen. Dans, percussie en zang vormen een bonte optocht door de oosterhoutse binnenstad. De opening zal om 13.30 uur op de Heuvel plaatsvinden, waarna de route onder andere langs het Schapendries, de Markt en de Kerkstraat voert. Op de Markt zullen aanvullend diverse bands optreden tussen 14.00 en 19.00 uur.

Tropics Sound Band

Terwijl de parade door de stad trekt wordt op de Heuvel de Tropics Sound Band een podium geboden. Blazer, zang en swingende melodieën zorgen ervoor dat de dansvloer op de Heuvel vol komt te staan.

Finale

Om 18.30 uur vindt de prijsuitreiking op de Heuvel plaats, gevolgd door de uitsmijter Mode de la Fvnk. Vanaf 20.00 uur zal deze act het zomercarnaval afsluiten. Je kan daarbij rekenen op stevige beats van twee Curaçaose broers.

In het kort

Het Kaais Zomercarnaval vindt op 7 september 2014 vanaf 12.00 uur plaats op de Heuvel, maar er zijn ook acts op de Markt. De parade vertrekt vanaf 13.30 uur vanaf de Heuvel. Toegang is gratis, door drankjes en loten te kopen steun je Stg. De Gangmaokers. Meer informatie is te vinden op de website van het Kaais Zomercarnaval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *