[NIEUWS] Oosteinds Spektakel 2014 uitgebreider

© Oosteinds Spektakel
© Oosteinds Spektakel

Op 5,6 en 7 september vindt het Oosteinds Spektakel plaats. Het door de organisatie ‘driedaags feestfestijn’ gedoopt weekend is uitgebreider opgezet dan voorheen. Onder andere meer muziek, meer parkeergelegenheid en uiteraard ook weer de Autoblubbering.

Septoberfest

Op vrijdag zal de tent omgebouwd worden tot een Duitse Biertent. De band ‘Wir sind SPITZE!’ verzorgt hits van Heino tot U2. Humor en een vette knipoog naar de oosterburen horen daar natuurlijk bij. Het doel: de tent finaal op zijn kop krijgen. Daarna is het podium aan ‘Feestband BAM!’. Een groep bestaand uit lokaal talent met een enorm breed repertoire. Bereid je voor op vlammende gitaren en vurige ballades. Ook bij deze band staat humor centraal, dus er zal zeker gelachen worden. Tussen de bands staat ‘DJ Royor’ aan de knoppen om de sfeer erin te houden.

Vernieuwde zaterdagavond

Zaterdagavond is doorgaans de thuishaven van ‘WC Experience’. Deze keer heeft de organisatie echter ook ‘Miss Montreal’ uitgenodigd. Of het nu haar hese stem, haar girl-next-door-charme of haar aanstekelijke hits zijn: ze is er om de boel op zijn kop te komen zetten. Coverband ‘Paperback’ mag de avond komen openen. Een band bestaande uit lokaal talent. De formule: een goed feestje bouwen, iets wat de rode draad van het Oosteinds Spektakel is.

Autoblubbering en Kidz-spektakel

Gewoon gas geven en kijken hoe ver je komt, dat is autoblubbering in een notendop. Degene met de meeste afgelegde meters is de winnaar. Op de website van het Oosteinds Spektakel kan je je daarvoor nog aanmelden. De kinderen vermaken zicht optimaal op het Kidz-spektakel waar prachtige prijzen te winnen zijn. Dit jaar kan er ook gesurvivald worden en er is een minivoetbalveld. De afsluiting wordt begeleid door muziek van de ‘Disco Puur Party’.

In het kort

Kaarten voor de vrijdag kosten € 5,- in de voorverkoop en in € 7,50 aan de deur. Zaterdagkaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur. Op zondag bedraagt de entreeprijs € 7,50 inclusief twee consumptiemunten. Kinderen kleiner dan 1,20 meter mogen gratis naar binnen. De voorverkoopadressen en een toelichting op het programma zijn via de site van het Oosteinds Spektakel te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *