[NIEUWS] Iets kapot? Kom zaterdag naar het Repair Café!

Repair Cafe Oosterhout
Repair Café

Kapotte spullen thuis? Dan kunt u ze laten repareren samen met deskundige vrijwilligers tijdens het repair café. Elektrische (huishoudelijke) apparaten, kleding, computers, fietsen, rollators, buggy’s, kinderwagens, speelgoed en sinds kort ook klokken en (tuin)meubels, kunnen allemaal gemaakt worden. Eventueel te vervangen onderdelen etc. zijn voor uw eigen rekening.

Ontmoeting en mensen helpen
Repareren is voor het Repair Café een strijd tegen de weggooicultuur, maar ook bedoeld voor ontmoeting en om mensen te helpen. Een gecrashte computer, een weigerende wekker, een te wijde rok of iets anders wat kapot is, kan dus wellicht gerepareerd worden. Heeft u niets om te repareren? Kom dan gezellig langs, drink een kop koffie, maak een praatje en wellicht kunt u iemand anders helpen.

Vrijwilligers gezocht
Doordat het Repair Café Oosterhout vooral groeit in het aanbod van te repareren elektrische apparaten zijn zij op zoek naar vrijwillige reparateurs die samen met bezoekers aan de slag willen gaan. Mocht u interesse hebben, dan kunt u dat tijdens het repaircafé kenbaar maken. Meer informatie vindt u op de website van het repair café

In het kort:
Wat: Spullen laten reparen – gezellig samenkomen
Wie: iedereen is welkom, met of zonder kapotte spullen
Waar: De Bunthoef
Wanneer: 25 oktober 10.00 – 14.00

Eerder vroegen wij ons af wat deze mensen drijft en besloten naar wijkcentrum de Bunthoef te gaan. Benieuwd naar het succes van het Repair Café? Kijk hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *