[NIEUWS] Renovatie Arendshof krijgt finishing touch

© Ook van Wosterhout
© Ook van Wosterhout

Het vervangen van alle vloeren en het schilderwerk sprong het meest in het oog. Veel Oosterhouters gaven daarna aan dat het wel heel kaal en kil was geworden. Recent zijn er nieuwe boomstammen en prullenbakken geplaatst, waardoor het winkelcentrum een stuk aangekleder oogt. Voor wie nog niet in de gelegenheid is geweest om te gaan kijken, hebben wij een kleine fotoreportage gemaakt. Wat is uw mening over de nieuwe aankleding?

© Ook van Wosterhout
© Ook van Wosterhout

Eerder hebben wij in een video al aandacht besteed aan de renovatie van de vloer. Dit filmpje is hieronder terug te kijken.

5 thoughts on “[NIEUWS] Renovatie Arendshof krijgt finishing touch

  1. De boom die er nu staat, zeer waarschijnlijk van kunststof, doet me toch weer denken aan de mooie grote boom die op deze plek stond toen het winkelcentrum nog niet overdekt was en bij de overkapping gesneuveld was. Als ik het me goed herinner heeft zich daar toen nog iemand aan vastgeketend om dit te voorkomen. Dat was pas echte sfeer.

  2. Wat een troep! Arendshof ziet er echt voor geen meter meer uit. Sfeer is al jaren weg door slecht onderhoud en leegstand! Jammer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.