[FILM] Spannende Sinterklaasfilms in het filmhuis!

Bron: Deel poster Sinterklaas & Diego
Bron: Deel poster Sinterklaas & Diego

Deze week zijn er weer volop films in het Filmhuis. Lees hier een overzicht van de films die draaien!

Woensdag: Sinterklaas & Diego: Het geheim van de Ring
In deze avontuurlijke en vrolijke film zit Sinterklaas met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij al die lieve kindertjes.
Te zien op woensdag 19 november om 14.00 uur

Zondag: Pim & Pom Het Grote Avontuur
Een film voor de allerkleinsten over het verhaal van de twee katten Pim en Pom. Ze zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick.
Te zien op zondag 22 november om 14.00 uur

En verder deze week: Winter Sleep en Nena
Gouden Kalf winnares Abbey Hoes schittert in Nena. Winter Sleep ontving in Cannes 2014 een Gouden Palm. Kortom bezoek deze week het Filmhuis en vul ook gelijk het stembiljet in om rond het nieuwe jaar de publieksfilm van uw keuze te zien.

Nena speelt in de zomer 1989, de muur wankelt en Europa wacht in spanning af wat de herfst zal brengen. Als de zestienjarige Nena (Abbey Hoes) wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn
doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo, de pitcher van het honkbalteam. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt.

Winter Sleep gaat over de gepensioneerde acteur Aydin die een hotelletje in Centraal-Anatolië runt samen met zijn jonge vrouw Nihal, en zijn zus Necla. ’s Winters, bij het vallen van de eerste sneeuw, vormt het hotel hun schuilplek, maar evenzeer een onontkoombare plaats die hun onderlinge rancunes aanwakkert.

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *