Beursvloer 2015: minder druk maar kwaliteit voorop

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Gisteren was voor de 6de keer de Beursvloer, deze keer werd het in het Rabobank Amerstreek gebouw georganiseerd. En zoals altijd is de organisator Boost: Betrokken Ondernemen Oosterhout (voormalige Samen voor Oosterhout).

Het eerste wat opvalt aan deze editie is de locatie, het wordt voor de eerste keer gehouden in het Amerstreek gebouw van de Rabobank. Verder probeert Boost een probleem op te lossen, want in vorige jaren gingen bepaalde partijen naar huis met het gevoel dat ze geen goede matches hadden.

Daarom is Boost aan het ontwikkelen, ze gaan zich zoveel mogelijk inzetten voor de matches. Daarmee willen ze voorkomen dat matches niet goed aflopen, maar het belangrijkste doel is het terug halen van bedrijven. Dit jaar zijn een stuk minder bedrijven gekomen en was de balans tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen verdwenen.

In totaal zijn er 60 matches ontstaan, vorig jaar waren dat er nog 140. Toch is de kans dat het aantal matches volgend jaar gaat stijgen groot, want het motto is voortaan: ‘we gaan niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit’.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *