Nieuwe koffiezaak in Arendshof teken van hoop

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Sinds maandag is de nieuwe koffiezaak Mad Hat Coffee & Bubble Tea open, de nieuwe zaak bevindt zich in Arendshof 1. Naast dat er veel zaken verdwijnen in het Arendshof en er aparte decoraties worden geplaatst, komen ook nieuwe ondernemers zich vestigen.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

En dat levert vernieuwing op, zoals in de naam beschreven verkopen ze Bubble tea. Via een stappenplan kan je je eigen mix maken, je kiest de grootte van de beker, de smaak en de poppings. Ik hoor je al denken: wat zijn Poppings nou weer? Poppings zijn kleine bolletjes met een smaakje erin, de Bubble tea kan gezien worden als hun specialiteit.

Het drankje is nu al populair bij de jongeren, die graag hun eigen drankje samen stellen.

Mad Hat Coffee & Bubble Tea geeft een teken van hoop, dat het Arendshof er ooit weer bovenop komt. Zo’n zaak als deze brengt weer wat sfeer en leven naar het winkelcentrum.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

11 gedachten over “Nieuwe koffiezaak in Arendshof teken van hoop

 • 2 februari 2015 om 16:32
  Permalink

  Waarom niet alle winkels open tot 20.00 uur en ’s morgens later open. Als ik om 10.00 uur in de stad loop kan ik een kanon afschieten, helemaal niet gezellig. Na mijn werk om 17.00 uur is er ook niets aan.

 • 1 februari 2015 om 00:34
  Permalink

  Beregezellige!!!

 • 15 januari 2015 om 22:33
  Permalink

  Ziet er leuk uit, ga er zeker eens heen! Maar wat is het zonde dat je hier niet ’s avonds heen kan. Dit laat maar weer eens zien dat Arendshof veel leefbaarheid uit het gebied haalt. Tijd voor vrije koopzondagen!!

  Zondag en in de avond kan ik er niet heen, dan heb ik tijd!

 • 15 januari 2015 om 22:12
  Permalink

  @ Edwin dus wat mij betreft schrap je die idiote sluitingstijden. Want de meerderheid van de Oosterhoutse bevolking werkt juist op de momenten dat het centrum open is. En als die mensen thuiskomen zo tussen vijf en half zes gaan zaken alweer sluiten. Gewoon ruimte voor ondernemerschap.

 • 15 januari 2015 om 21:28
  Permalink

  @ Peter , klopt. Maar in Arendshof ben je gebonden aan de openingstijden van het winkelcentrum en of er koopzondagen zijn. Andere horeca hebben hier geen last van, lijkt me toch nadeel!

 • 15 januari 2015 om 20:34
  Permalink

  @Edwin Of openingstijden een belemmering zijn? Dat valt bij mij dus onder het hoofdstuk klantgerichtheid; je bent open op moment dat je klanten er behoefte aan hebben.

 • 15 januari 2015 om 20:18
  Permalink

  @ Peter , denk je niet dat sluitingstijd een belemmering kan zijn? Zeker in het weekend?

  @ David Was mij helemaal niet opgevallen op de foto dat het plafond zo was. Zou dat reden kunnen zijn om niet te gaan dan?

 • 15 januari 2015 om 12:21
  Permalink

  Laminaat met systeemplafond… GRUWEL!!!

 • 14 januari 2015 om 21:38
  Permalink

  Voor de échte koffiefijnproevers een échte aanrader!!

 • 14 januari 2015 om 21:14
  Permalink

  Ben benieuwd naar de bubble tea !
  We komen snel eens langs

 • 14 januari 2015 om 18:46
  Permalink

  Ik ben er van overtuigd dat ondernemers die zich onderscheiden qua productaanbod, kwaliteit, klantgerichtheid en service het gaan redden in Arendshof. Ik ga zeker eens een kopje koffie halen bij Mad Hat Coffee & Bubble Tea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *