[FILM] Complete trilogie van The Hobbit te zien in het Filmhuis

Hobbit


De complete trilogie van The Hobbit is te zien in het Filmhuis. Aan u de keus: op één dag met de mogelijkheid tot deelname aan Thais buffet (22 februari) of drie avonden achter elkaar (19 t/m 21 februari).  Laatste mogelijkheid kopen kaarten Thais buffet is donderdag 19 februari.

The Hobbit Marathon voert u mee met Bilbo Baggings, tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen. Zij ondernemen een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. Alleen de wraak van Smaug is vurig. En de grote vijand Sauron stuurt zijn Orks-legioenen naar de Eenzame Berg. Voor de liefhebbers die meerdere films willen zien, zijn er diverse passepartouts beschikbaar. Wegens technische redenen zijn deze  uitsluitend aan de kassa van het Filmhuis verkrijgbaar. Wilt u één of meerdere films zien en genieten van het Thais buffet, denkt u er aan om uw toegangsbewijs uiterlijk donderdag 19 februari aan te schaffen.

Verder draait deze week Mr. Turner en Asterix & Obelix: de Romeinse Lusthof.

Mr Turner: Timothy Spall speelt Joseph Mallord William Turner, die bekroond werd als ‘Beste Acteur’ tijdens het Cannes Film Festival. Mr Turner staat bekend om zijn landschappen en zeegezichten. De film volgt het leven van de kunstenaar vanaf zijn beginnende succes tot zijn tragische dood in 1851. Ook zijn privéleven komt in beeld. We maken onder meer kennis met de belangrijke vrouwen in zijn leven, waaronder zijn nicht Hannah Danby (Dorothy Atkinson) en Sophia Booth (Marion Bailey), de minnares waar hij tot aan zijn dood bij is gebleven.

In Asterix & Obelix: de Romeinse Lusthof bouwt Caesar een nieuw Rome.

Kaarten ( €8,50 en kinderfilm €6,00) verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *