[NIEUWS] Polls op OokvanWosterhout.nl

Header-DVO-620x321kopie2

Later vandaag start een nieuw fenomeen op deze website; Dit vindt Oosterhout. Het was altijd al mogelijk om je mening te delen in de commentaren, vanaf nu wordt jouw mening nog belangrijker. Regelmatig zullen we polls en enquêtes plaatsen op onze website en via onze twitter en facebookpagina. We starten vandaag om 16:00 uur met een poll over Carnaval.

Op termijn komen er meer polls. Wil je die ontvangen, vul dan aan het einde van de poll jouw e-mailadres in en wordt automatisch op de hoogte gebracht als er een poll klaar staat. Het doel is dat we inzichtelijk maken hoe Oosterhouters bepaalde tradities beleven, over een onderwerp denken of tevreden zijn over zaken. Aan het einde van het jaar komt er een uitgebreide poll met daarin algemene zaken, maar ook specifieke zaken uit 2015. Tussendoor komen op basis van actuele thema’s en evenementen diverse enquêtes voorbij. Daarbij geldt, jouw mening telt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *