Positief nieuws uit Arendshof: Halfords gaat door

Roland Rutten Photography
Roland Rutten Photography

Naast het vele negatief nieuws in de binnenstad is er ook positief nieuws uit Arendshof II. De onlangs failliete keten Halfords gaat namelijk in Oosterhout gewoon door. De keten Halfords ging in oktober failliet waarbij 102 eigen winkels echt failliet gingen. De 28 winkels van de 24 franchisenemers vielen buiten dit faillissement waar Oosterhout er dus één van was.

‘We gaan door!’
Een medewerker van Halfords in Oosterhout is dan ook positief: ‘We gaan door!’. De medewerker onderschrijft dan ook het succes van de Halfords in Oosterhout: ‘We verkopen vrijwel alles op het gebied van mobiliteit: van scootmobiels tot fietsen. Dit aanbod maakt ons uniek in Oosterhout’.

Nieuwe organisatie
Halfords zal via deze nieuwe organisatie haar naam behouden. Ook zal de nieuwe organisatie samen inkopen waardoor aansluiten bij een inkooporganisatie niet nodig is. Tijdens de onderhandelingen bleek dat de naam zeer belangrijk was, maar liefst 90% zou het merk Halfords kennen.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *