[NIEUWS] Wijkweek met onthulling gedicht van start gegaan

cupcakes
Een van de kinderactiviteiten op de activiteitencentra: cupcakes bakken.

In de activiteitencentra Slotjes, Dommelbergen en de Bunthoef startte afgelopen zaterdag de wijkweek. Deze loopt van 21 maart tot 28 maart 2015. De activiteiten zijn gratis, tenzij anders is vermeld, en zijn verschillend per activiteitencentrum. Bezoekers kunnen onder anderen tekenen en schilderen, aan yoga doen of bijvoorbeeld sjoelen. Ook kunnen mensen in de wijkweek nieuwe kennis opdoen, zoals esoterische filosofie of leren converseren in Frans of Spaans. En er valt nog veel meer te doen. Kijk voor de activiteitenlijst op de volgende website: https://www.activiteitencentra-oosterhout.nl.

Afgelopen zaterdag werd ook het winnende gedicht onthuld op de gevel naast de Bunthoef. Het gedicht is geschreven door Ad Bol en bevat vier korte zinnen. Deze zouden eerst op de muur worden geschilderd, maar achteraf is toch besloten om het via plakletters op een plaat te zetten. Hierdoor zal het gedicht niet afbladderen en kan het daarnaast ook eventuele renovaties doorstaan. Het gedicht is vanaf zaterdag te bewonderen bij het Bloemenhof – hoe toepasselijk ook – nabij de Bunthoef. Het gedicht is mede mogelijk gemaakt door Thuisvester, Maas Schilderwerken, Gorisse bouw, de Gemeente Oosterhout, Albert Heijn Zuiderhout en Axicom design.

gedicht
Het winnende gedicht, gemaakt door Ad Bol.

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *