Cabaret in De Schelleboom: Jennifer Evenhuis

Jennifer Evenhuis

Mensen die vaak naar het theater gaan steunen vaak goede doelen maar helpen bijna nooit met verhuizen. Waar of niet waar? In haar tweede avondvullende cabaretprogramma “GUL” onderzoekt Jennifer onze vrijgevigheid.

Wat hebben we voor elkaar over? En wat willen we er voor terug? Ze acteert, vertelt, zingt haar weg naar uw vrijgevigheid! Paulien Cornelisse beschreef Jennifer als: “bijzonder en grappig en bijzonder grappig. Denk aan John Cleese als hij een vrouw zou zijn en hij meer van zijn agressie zou bedekken met een glimlach.” En dat is wat ons betreft een perfecte omschrijving.

Zaterdag 14 november – Aanvang 20:15u.

Entrée €17,50 inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pause of na de voorstelling

Kaarten kunt u bestellen via www.deschelleboom.nl of op 0162-437165
De Schelleboom is te vinden aan de Mathildastraat 37a in Oosterhout.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *