[NIEUWS] Men not at work anymore

© Roland Rutten PHotography

Slecht nieuws uit de binnenstad: Men at Work gaat vertrekken. Dit merk zit al tien jaar in een pand in de Kerkstraat, maar gaat het Oosterhoutse centrum nu toch echt verlaten.

Men at Work is een landelijk merk dat in vele steden te vinden is. Het filiaal in Oosterhout behoort tot de kleinere filialen. Het is niet bekend of dit ook echt de reden is van het vertrek. Waarschijnlijk zal de winkel eind december sluiten en komt er helaas weer een groot pand leeg te staan.

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

De werknemers vinden het jammer, maar zijn ook realistisch, het is niet anders. De winkel stond bekend om de trendy collectie kleding voor jongeren en studenten.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

2 gedachten over “[NIEUWS] Men not at work anymore

 • 18 november 2015 om 16:54
  Permalink

  Heeft niets met grote van WC te maken. Er zitten teveel winkeliers en te weinig ondernemers. Daarnaast heeft binnenstad boot gemist door willens en wetens een enkele zondag open te gaan. Men wijkt uit naar Breda of Tilburg.
  Arendshof had regionale functie met haar overkapping. Door niet op zondag te ondernemen is de leegloop in gang gezet.

 • 18 november 2015 om 14:39
  Permalink

  Aan de overkant staat het ook al mooi leeg. Hoe lang moet het doorgaan eer men inziet dat er geen vraag is naar zo’n groot winkelcentrum in Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *