[NIEUW] Jamin back in town!

© 2R development
© 2R development

Is het jouw al opgevallen? De vele ballonnen en felle kleuren in Arendshof? De reden is de terugkeer van Jamin in het winkelcentrum. Twee jaar geleden verdween de van origine Oosterhoutse snoepketen uit het straatbeeld, maar de oude eigenaar Frans Bul is back en klaar om de Oosterhouters aan apart snoep te helpen.

Het eerste wat mij op valt is het nieuwe design van de winkel. Jamin heeft meer dan 300 soorten snoepgoed en verkoopt nu ook Amerikaans- en Japans snoepgoed. Het publiek is blij dat de winkel, maar ook ondernemer Frans terug is: ‘Mensen zijn echt blij dat Jamin terug is, ze mistten het en ook vele toeristen komen kijken in de kleurrijke winkel’.

Frans is een echte deskundige wat snoep betreft. Zijn opa had vroeger altijd een snoepkraam op de kermis. ‘In de periode dat ik weg was had ik een vlaaienzaak in Dongen, maar ik mistte het snoepgoed’. Hij is zelf erg fan van de chocoladewand en kan de mensen goed adviseren bij hun keuze.

© 2R development
© 2R development

Tijdens het gesprek komen vele bezoekers even een praatje maken over de zaak. Ik hoor allerlei dialecten voorbij komen en het lijkt wel of Frans iedereen kent. ‘Nu is echt het moment om aan de slag te gaan en Oosterhout weer uniek te maken’.

Ik wordt een beetje afgeleid door al het lekkers en sluit het gesprek af. Op weg naar de deur zie ik toch iets erg lekkers: Oreo in verschillende smaken! ‘Nu wij Amerikaans en Japans snoep verkopen hebben wij ook meerdere smaken en varianten van snoepgoed’ zegt hij enthousiast. Ik besluit wat te kopen en als een blij kind ging ik weer op pad.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *