Oosterhout bij volle maan: Het ‘Gebinterpad’!

©OokVanWosterhout
©OokVanWosterhout

Elke keer tijdens volle maan wordt er een foto geplaatst van vergeten parels in Oosterhout. Dit keer het pad ten zuiden van de Contreie! Je vindt het door de straat ‘Gebint’ af te lopen naar het westen en vervolgens links een smal pad in te gaan tot je bij het grote pad komt naast het Markkanaal.

Ook deze plek heeft geen officiële naam, maar omdat het parallel loopt aan de nieuwe straat ‘Gebint’, zou het eventueel ‘Gebinterpad’ kunnen heten. Een andere optie zou Koeckerpad kunnen zijn, omdat je uiteindelijk bij het Pannekoeckershuys terecht komt. Een mooi en lang pad met tussendoor een klein hoogteverschil!

 

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *