[FILM] Dance Iranian Style: film over over een illegale vluchteling

Vanavond draait in het Filmcafé: Dance Iranian Style. Een film over een meisje die als vluchteling is uitgeprocedeerd en illegaal in de straten van Amsterdam leeft. De film draait om 20:15 met aansluitend een Q&A.

De film heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept zoals de prijs Best feature Film op het Scenecs International Film Festival. Het verhaal gaat over Roya die illegaal in Nederland woont en ook niet terug kan naar haar oorspronkelijke land Iran. De crew zelf wordt ook gefilmd, het is eigenlijk een film in een film.

Kaarten zijn te koop bij het Oosterhoutse Filmcafé.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *