[NIEUW] Positieve geluiden over ijsmarkt

foto van IJsmarkt.
© IJsmarkt

De ijsmarkt is vandaag precies één week open en er mag nu al gesproken worden van een succes. Vele bezoekers hebben de Ijsmarkt al bezocht en zijn erg te spreken over het event.

Sinds vorige week vrijdag staat er een enorme tent op de Markt. Je kan er schaatsen, lekker borrelen en Schrobbelèr drinken in de speciale Schrobbelèr- tent. De opening werd vorige week gedaan door wethouder Willemsen en daar waren al veel mensen van de partij.

Sindsdien wordt er lekker geschaatst en dat is iets wat vele toch wel gemist hebben in Oosterhout: ‘Het is goed dat wij nu ook mee kunnen doen en niet hoeven toe te kijken hoe andere steden wel zo’n gezellige ijsbaan hebben’ is een uitspraak die regelmatig wordt uitgesproken. De ondernemers zijn blij dat een publiekstrekker op de Markt staat.

Er worden verder vele mooie events georganiseerd zoals optredens en bij de nieuwjaarsborrel wordt er ijs weggegeven gesponsord door ViaVia.

De Ijsmarkt is georganiseerd door sociëteit de Eendracht die dit jaar 175 jaar bestaat. Je kan de ijsbaan nog tot en met 8 januari bezoeken op de Markt in Oosterhout.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *