[VIDEO] Erik Oomes Wosterhouter van het Jaar!

© Kaj Moerenhout Media 2016

Erik Oomes is door de lezers van Ook van Wosterhout gekozen tot Wosterhouter van het Jaar 2016. Oosterhouters konden afgelopen week stemmen op vijf bijzondere kandidaten die zich hebben ingezet voor de stad, hun omgeving en de samenleving.

Er werd massaal gestemd afgelopen week. Erik Oomes haalde meeste stemmen is hiermee de eerste Wosterhouter van het Jaar. De motivaties waren divers en positief:

– “Er is een metamorfose op de Markt doen ontstaan, er is nieuw leven in deel Markt geblazen”
– “Brabantse gezelligheid en gastvrijheid”
– “Erik is altijd zichzelf gebleven. Zulke mensen zijn zeldzaam. Hij is eerlijk en helpt iedereen! Zet ook nog eens een top tent neer. Kortom dik verdiend!”
– “Erik laat zien dat hij er voor wilt gaan, zijn droom heeft hij waar gemaakt via crowdfunding wat een lef!”

Naast Erik Oomes waren er verschillende bijzondere finalisten: Farid Bicane redde tijdens een brand in de Klappeijstraat drie mensen, Joyce van Blerck die zich inzet voor strijd tegen de ziekte van Huntington, Peter de Hoogh die het maatschappelijk debat aanvulde en ORTS ondersteunt, en Juan Khalaf, de beste bibliothecaris van Nederland.

Deze verkiezing werd mede mogelijk gemaakt door Van Zanden Sportprijzen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar kwam naar voren uit een online stemming.

Sponsor

logo1-268x50

Blijf op de hoogte van alle video’s en abonneer op ons kanaal! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *