Wij zijn op zoek naar de Wosterhouter van het Jaar 2016!

Wvhj 2016

Het einde is in zicht: 2016 is bijna ten einde. Ook dit jaar hebben weer vele Wosterhouters zich ingezet voor de stad, hun omgeving en de samenleving. Wij van Ook van Wosterhout vinden dat dit een prijs verdient, en gaan op zoek naar de Wosterhouter van het Jaar 2016!

De komende week kun je Wosterhouters, die zich hebben ingezet voor de stad, met een motivatie opgeven voor de prijs. Vanuit deze voordrachten wordt door de redactie een shortlist gemaakt. In de tweede ronde kunnen alle Wosterhouters op de website stemmen op hun favoriet. De Wosterhouter met de meeste stemmen krijgt van ons de bokaal: Wosterhouter van het Jaar 2016!

Mail jouw inzending naar redactie@ookvanwosterhout.nl, of reageer met een motivatie op onze Facebookpagina. Eventuele meldingen per mail krijgen van ons een bevestiging dat de inzending is ontvangen. Nomineren met een motivatie is mogelijk tot vrijdag 16 december 23:59 CET.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Zanden Sportprijzen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Sponsor

logo1-268x50

3 gedachten over “Wij zijn op zoek naar de Wosterhouter van het Jaar 2016!

 • 13 december 2016 om 21:45
  Permalink

  Ik nomineer Peter de Kock vanwege zijn niet aflatende, enthousiaste inzet om Oosterhout (en meer in het bijzonder Oosterheide) mooier, leuker, schoner, mens- en bij-vriendelijker te maken. Bovendien maakt hij hele goede Sinterklaasgedichten!

 • 12 december 2016 om 18:34
  Permalink

  Ik nomineer alle Vrijwillige Reparateurs van het Repair Café Oosterhout, die al vanaf september 2012 belangeloos 10 maal per jaar op zaterdag kapotte gebruiksartikelen gratis repareren voor hun mede Wosterhouters en het milieu.

 • 11 december 2016 om 22:12
  Permalink

  Ik nomineer Joost Roovers, hij is degene die Oosterhout bekend maakt met zijn filmpjes, over en van Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *