Nieuwjaarsvoorstelling in de Schelleboom Piepschuim brengt: Zo doen we dat hier

© Schelleboom

Je kent Piepschuim natuurlijk van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma’s of van festivals als Mundial of Oerol. In dat geval kom je zeker kijken. Als je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans. Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen.

Tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

Zondag 8 januari – aanvang 14:00u – Entree €17,50 Inclusief koffie en een drankje in de pauze of nazit. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *