Open dag in de Mienushal

Carnaval 2015 – 2016

Ook dit carnavalsseizoen wordt er net als alle jaren weer hard gewerkt in de Mienushal. Op zondag 29 januari van 12:00 tot 16:30 kunt u weer kijken hoe de carnavalswagens worden gebouwd en welke verenigingen er bouwen. Tevens heeft de Oosterhoutse Carnavalsstichting de achterste hal open gesteld, zodat u onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek, alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval 2017.

Voor de Snotnarren en Snotnarinnekes is er de mogelijkheid omeen kleurplaat van de Nar in te kleuren en ook wat lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zal er een kleine speurtocht zijn door de Mienushal. Ook zullen er weer kramen staan waar u carnavalsartikelen kunt kopen of ruilen.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 januari zullen ook vele basisscholen een bezoek brengen aan de Mienushal. Hiermee wil OCS de Smulnarren aan iedereen laten zien wat er allemaal bij de carnavalsoptochten komt kijken en ook de jeugd meer bij de carnaval betrekken.

De Mienushal te Oosterhout staan in de Vuurdoornlaan aan het einde links. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de Praxis.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *