[CURSUS] Cursus uitkomen je inkomen start 17 mei

uitkomen in je inkomen

U kent het misschien wel: het einde van de maand is nog niet in zicht maar uw bankrekening staat in de rode cijfers. Toch moeten er boodschappen gedaan worden en die ene rekening kan écht niet blijven liggen. U bent niet de enige die hier tegenaan loopt.

Cursus

Er is echter een oplossing: een geordende administratie, aanvragen waar je recht op hebt, de belastingzaken op orde en van bezuinigen een sport maken. Dit alles komt aan de orde bij de cursus uitkomen met je inkomen. En zijn er beginnende schulden? Schroom niet en meld je aan. Een gratis cursus van vijf bijeenkomsten die vanaf 17 mei start in activiteitencentrum de Bunthoef. Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. We starten op donderdagavond 17 mei van 19.30-22.00 uur. Vervolg op 24, 31 mei, 14 en 21 juni.

Meer informatie of aanmelden?

Doet u mee of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of met één van de trainers: 06-20390873. Email: burgeradviseur@surplus.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *