[VRAAG] Wat moet er gebeuren met het Filmcafé?

filmcafé
© Filmcafé

Een paar weken geleden kwam de genade klap voor het Filmcafé. Het was bij velen bekend dat het niet soepel verliep, maar dat het echt werkelijk dicht zou gaan hadden weinig aan zien komen. In het persbericht werd gemeld dat ze dicht zouden gaan voor de vakantie, maar een paar dagen later zei eigenaar Jos Gorisse dat hij de boel gesloten houdt tot dat er een oplossing is gevonden voor de financiële problemen. Tot nu toe moest Gorisse iedere keer de kas vullen vanuit zijn andere bedrijf en dat kon niet eeuwig doorgaan.

De vraag is dan ook: Wat moet er met het filmcafé gebeuren?

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties! Heb je een goed plan voor het café? We komen graag met een cameraploeg langs om jouw plan te laten horen en zien!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *