[VRAAG] Wordt de Markt optimaal gebruikt?

Wij als redactie zitten vaak met vragen over Oosterhout. En waarom zou je deze dan niet vragen aan de volgers! De komende tijd gaan we verschillende vragen posten waar we maar al te graag jouw mening over horen! We vragen ons in deze eerste editie af: Wordt de Markt wel optimaal gebruikt?

Sinds een paar jaar zijn er weer enkele evenementen op de Markt. In de winter is er de Ijsbaan (hopelijk ook dit jaar) en vanaf april zijn er enkele evenementen zoals het Pruvement, het handbaltoernooi en een biermarkt. Toch vragen we ons af of de Markt wel helemaal tot zijn recht komt. Moet er meer gebruik van gemaakt worden, moet het een her- indeling krijgen of is het allemaal prima zoals het is?

Laat in de reactie weten wat jij vindt! Heb jij een uitgebreid plan om de Markt te verbeteren? We komen graag met een cameraploeg langs om jouw verhaal te laten horen.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

2 gedachten over “[VRAAG] Wordt de Markt optimaal gebruikt?

 • 8 augustus 2018 om 18:33
  Permalink

  Het plan om gras op de markt te brengen zou ik zeker toejuichen. Een gedeelte van de markt. Een leuke kiosk erbij en regelmatig wat muziek.

 • 8 augustus 2018 om 16:24
  Permalink

  Nee, de markt is een kaal/ongezellig plein.
  Weinig sfeer, maar gelukkig staan er tegenwoordig iets meer terrassen die er leven in brengen. Evenementen op deze lokatie zijn altijd gezellig helaas vergeet de gemeente vaak deze evenementen goed te promoten waardoor een deel eindigt in een flop. Zeer jammer aangezien het bij juiste promotie zeker een succes had kunnen worden. Aankleding van het plein (veel meer groen/iets voor kinderen) en terrassen die vol zullen de boel opfleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *