[EVENEMENT] Blues & Rock Festival bijna van start!

Colonel Jetski

Op 7,8 en 9 september gaat het Blues & Rock Festival weer van start. In verschillende kroegen zullen weer verschillende bandjes de tent plat komen spelen. Volgens de organisatie is deze 31ste editie weer een om van te smullen. 

De genres die voorbij komen zijn rock, blues, roots en de echte stevige rock. Naast de café’s heeft Theater de Bussel gezorgd voor een aansluitend programma. De bedoeling is dat het Blues & Rock-festival daarmee een opmaat wordt voor die toekomstige breed gedragen opening van het muzikale en culturele jaar zegt de organisatie.

Vorig jaar stierf voorzitter Ad Raams, een man met hart voor de muziek en die een droom had: een seizoens-openingsweekend dat bol staat van muziek en cultuur in Oosterhout. De organisatie hoopt binnenkort een nieuwe voorzitter bekend te maken, die gaat zorgen dat het festival weer jaren vooruit kan.

Het programma van het weekend: Programma Blues en Rock Oosterhout 2018

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *