[MUZIEK] Tijn Trommelen opent met Gypsy Jazz!

Tijn Trommelen
Tijn Trommelen als zanger © 2R Development

Theater De Schelleboom opent haar seizoen op 30 september met een heerlijk muzikale middag. Gitarist Tijn Trommelen is geen onbekende in Oosterhout. Hij organiseerde afgelopen januari zijn eigen concert in Theater de Bussel met groot succes. Een nieuwe locatie en dus een andere stijl, is wat Tijn heeft bedacht voor deze middag. Tijn speelt voor u, samen met een keur aan gastmuzikanten heerlijke jazzstukken, waar Gypsy Jazz de rode draad van de middag is. 

Bijzonder is de medewerking van gitarist Paulus Schäfer. Paulus behoort tot de grootste gypsy jazz gitaristen van de wereld. Het is dan ook speciaal dat Tijn zo’n grootheid naar Theater de Schelleboom heeft weten te halen. Maar ook Three ‘o’ Trommelen komt deze middag opluisteren. Met vader Antoine en zus Tessa speelde Tijn al op vele gelegenheden en niet alleen in Nederland. Tot slot is het bassist Richard Frijters die Tijn deze middag meebrengt als stuwende kracht van het toch wel illustere gezelschap muzikanten.

Zondag 30 september, entree: €13,50, aanvang 14:00. De koffie staat klaar vanaf 13:15 en zit inbegrepen bij uw kaartje. Uw pauzedrankje uiteraard ook. Reserveren kan via www.deschelleboom.nl, maar ook telefonisch (0162-437165) of via email (kaartjes@deschelleboom.nl).

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *