[NIEUWS] 3FM dj’s op bezoek in Oosterhout

3Fm dj’s Rob en Jorien bij de IJsmarkt – © 2R Development

Om 7:00 in de morgen tikte 3FM dj’s Rob en Jorien de Oosterhoutse stadsgrenzen aan met hun flinke gevolg. Een grote crew ondersteuning volgden de twee en dat zorgt voor een leuk beeld in onze stad.

De dj’s maakten allereerst een stop bij Cycletronic van Marcel Jorissen. Hier kregen de dj’s een bakje koffie en konden ze even uitrusten na hun lange koude tocht door Breda en Teteringen. Marcel bood ze daarna een fiets aan om naar de Markt te fietsen voor een lekker ontbijtje.

Op de Markt in het binnengedeelte van de IJsmarkt zat een grote groep lekker te ontbijten voor Serious Request. De dj’s zetten de fietsen op de ijsbaan en werden ontvangen door de nieuwe burgemeester Mark Buijs en de organisatie van de IJsmarkt. De dj’s konden aanschuiven aan de lange tafels en genieten van een uitgebreid ontbijt en de nodige rust.

Rond 8:00 vertrok de karavaan richting Raamsdonksveer voor het einde van hun etappe. Op een later moment trekt het duo verder richting Trivoli Vredenburg, daar komen ze  maandag avond aan.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *