[NIEUWS] De Paskaemer verhuist.. Naar de overkant!

Bas en Judith in hun toekomstige pand © 2R Development

Kort geleden maakte Bas en Judith van De Paskaemer bekend te gaan verhuizen en uit te breiden. Ze maken geen verhuizing naar een ver oord, maar naar het pand aan de overkant (het pand waar ooit de Wibra zat). Wij gingen langs voor een heerlijke kop koffie aan hun bar in de zaak.

Ik krijg een kop koffie aangereikt en voor ik een vraag stel wordt er al enthousiast verteld over hun plannen. De verbouwing aan de overkant is in volle gang en dat maakt het alleen nog maar leuker. ‘Het wordt allemaal groter, veel meer ruimte om ons concept te verbeteren en om nog meer service te kunnen verlenen’ zegt Judith. De Paskaemer zit relatief nog niet lang in het huidige pand, maar deze kans konden ze niet laten liggen. ‘Toen we dit zagen, hebben we overlegd, en vrij snel besloten er voor te gaan’ vertellen ze trots. Ik wordt er zelf ook enthousiast van en we besluiten om de koffie snel achter over te slaan. Op naar de toekomstige zaak.

De structuur staat er al, er zit al een deels een dak op en de eerste fases zijn afgerond. Een ding is zeker: het is groot. Het gaat ver in de lengte door. Wat gaan jullie hier allemaal mee doen? Vraag ik verbaasd. ‘We gaan onze merken uitbreiden, de bar verbeteren en zorgen voor een echte stamtafel’. Bas beeldt het ondertussen uit waar alles komt te staan. Het wordt een knusse zaak, met meer keuze en verdere gastvrijheid.

Uiteindelijk komen we op de plek waar de paskamers komen te staan, het onderdeel waar zij om bekend staand. In hun huidige zaak zijn verschillende paskamers allemaal in een andere stijl en te huren voor een rustige passessie of een gezellige shopavond. ‘De paskamers komen natuurlijk terug met hun toffe ontwerpen, deze gaan we ook uitbreiden. De reacties die we nog steeds krijgen op de paskamers, blijven altijd leuk!’.

Benieuwd geworden? Helaas moet je nog even wachten, tot midden 2019 wel te verstaan. Volg de Facebook pagina van De Paskaemer voor de ontwikkelingen en de definitieve datum van de opening.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *