[NIEUWS] Zout&Citroen in Michelin gids 2019!

Ook dit jaar staat Restaurant Zout&Citroen in de Michelin gids. In de 2019 editie staat het restaurant tevens op plek 82 van de Lekker en is daarmee het enige restaurant in Oosterhout die in de Top100 staat.

De inspecteurs van de gids schrijven het volgende: Zout en citroen zijn subtiel aanwezig, maar het zijn vooral de oriëntaalse kruiden die uw smaakpapillen zullen beroeren. De ambitieuze chef geeft er een fijne pittigheid mee aan gerechten die gesofistikeerd en creatief zijn. Het mooie uitzicht op de tuin en de vijver van het slot waar dit voormalig koetshuis bij hoort, is een leuke plus.

Zout&Citroen, van harte gefeliciteerd!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *